Sociaal Netwerk

Bericht Sticky

Recente BerichtenWillekeurig Bericht

Vertaling

Italiano flagArabo flagCinese (Semplificato) flagOlandese flagInglese flagFrancese flagTedesco flagGiapponese flagCoreano flagPolacco flagPortoghese flagRusso flagSpagnolo flagTurco flag

Kalender

Juli: 2008
L M M G V S D
"Juni Augustus '
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Archief

Categorieën

Met Yahoo! Boss u uw eigen zoekmachine maken

Gepubliceerd: 13 juli, 2008. Last Edit: 13 juli 2008.

Yahoo! heeft aangekondigd dat het beschikbaar heeft gesteld Boss (Bouw je eigen Search Service), een nieuwe dienst waarmee ontwikkelaars om een zoekmachine met behulp van de middelen van Yahoo te maken!.
Boss is een open platform dat toegang tot het gehele Yahoo! Search index via de API maakt. Met Boss u bijvoorbeeld kunnen op hun site een zoekvak te zetten, en dan dienen de zoekopdracht naar Yahoo! die resultaten oplevert. U kunt het zoeken nog steeds bewerken en sorteren van de resultaten.

De API voor het zoeken waren niet nieuw voor Yahoo!, Had eerder bestond, maar had beperkingen, zoals de reorganisatie en de presentatie van de resultaten of het aantal vragen die kunnen worden gemaakt in één dag (tot 5000) , en je krijgt niet een economisch rendement van de reclame wordt weergegeven in de resultaten.
Met Boss is er in plaats van een kleiner aantal regels en beperkingen. Er is een limiet aan het aantal queries per dag, bestaat de mogelijkheid wordt geboden de resultaten, etc .. en in de nabije toekomst zal het mogelijk zijn voor degenen die de dienst gebruiken om te delen met Yahoo inkomsten uit reclame die in de zoekresultaten verschijnt.

In aanvulling op de resultaten die je in feite zien de advertenties bij Yahoo!.

Geplaatst in Categorie: Internet , Nieuws .
Tags: , .
Comments


Laat een antwoord achter


:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: