Sociaal Netwerk

Bericht Sticky

Recente BerichtenToevallige record

Vertaling

Italiano flagArabo flagCinese (Semplificato) flagOlandese flagInglese flagFrancese flagTedesco flagGiapponese flagCoreano flagPolacco flagPortoghese flagRusso flagSpagnolo flagTurco flag

Kalender

Mei: 2009
L M M G V S D
"April June '
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Archief

Categorieën

Google brengt Chrome 2.0

Gepubliceerd: 25 mei 2009. Laatste verandering: 25 mei 2009.

Na acht maanden na de eerste release van Chrome werd aangekondigd een paar dagen geleden de release van versie 2.0.
Sinds de eerste release van de Chrome development team is de focus op de toegenomen snelheid en op een aantal andere functies die in de beta werden geïntroduceerd uitgebracht in maart van dit jaar. Onder degenen met de Full Screen Mode, het automatisch vullen formulieren (Form Autofill), de volledige pagina zoom, verbeteringen in de nieuwe tab pagina (mogelijkheid om thumbnails van de New Tab verwijderen) te melden. Er zijn nog andere verbeteringen die niet zichtbaar zijn direct, zoals verbeterde stabiliteit (vaste meer dan 300 bugs ), verbeterde ook de snelheid, volgens Google's 30% , dankzij een nieuwe versie van WebKit en een update van de V8 JavaScript-engine.
Chrome 2.0 is momenteel alleen beschikbaar voor Windows Vista en XP SP2.

Geplaatst in Categorie: Internet , Software , Windows , Windows Vista , Windows XP .
Tags: , .
Opmerkingen


Laat een antwoord achter


:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: