Social Network

Bericht Sticky

Recente berichtToevallige record

Vertaling

Italiano flagArabo flagCinese (Semplificato) flagOlandese flagInglese flagFrancese flagTedesco flagGiapponese flagCoreano flagPolacco flagPortoghese flagRusso flagSpagnolo flagTurco flag

Kalender

Augustus 2009
De M M G V S D
"Juli stelt u "
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Archief

Categorieën

Kantoormeubilair zal beschikbaar zijn op Nokia-telefoons

Gepubliceerd op: 13 augustus 2009. Laatste verandering: 17 augustus 2009.

Nokia en Microsoft hebben bereikt een overeenkomst waarbij de twee bedrijven zal de samenwerking onmiddellijk op het ontwerp, ontwikkeling en marketing van oplossingen beginnen voor de mobiele professionele productiviteit, waardoor Microsoft Office Mobile en andere Microsoft-software, communicatie, samenwerking en apparaatbeheer Symbian op de Nokia toestellen. Deze oplossingen zullen beschikbaar zijn voor een brede waaier van Nokia-smartphones van Nokia Eseries bereik.
De overeenkomst werd aangekondigd door Stephen Elop, president van Microsoft Business Division, en Kai Oistamo, executive vice president van Nokia Devices.

"Met meer dan 200 miljoen klanten wereldwijd, Nokia is de grootste fabrikant van smartphones en een natuurlijke partner voor ons", zei Elop. "De aankondiging van vandaag zal ons in staat stellen Microsoft Office Mobile uit te breiden voor Nokia smartphone-gebruikers wereldwijd en zal gebruikers in staat om Office-documenten te bedienen vanaf elke locatie, en maakt deel uit van onze strategie om de beste productiviteit ervaring in PC te bieden , telefoon en browser. "

Het volgende jaar, Nokia wil de invoering van zijn smartphones op Microsoft Office Communicator Mobile Office en andere toepassingen in de toekomst en verwante software en diensten. Het betreft onder meer:

 • De mogelijkheid om te bekijken, bewerken en Office-documenten te delen over meerdere apparaten op meerdere locaties, met versies van Microsoft Word, Microsoft Powerpoint, Microsoft Excel en Microsoft OneNote, geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.
 • Enterprise instant messaging en videoconferencing ervaring en een betere samenwerking met Microsoft Office Communicator Mobile.
 • Mobiele toegang tot intranet en extranet portals op basis van Microsoft SharePoint Server.
 • Een deel van het management met Microsoft System Center.

"Door het geven van de klanten van de Nokia Microsoft productiviteit, de twee bedrijven zullen in staat zijn om beter te voldoen aan de behoeften van de groeiende bevolking van de mobiele klanten, IDC schat dat het aantal zal 1 miljard wereldwijd te bereiken in 2011", zegt Stephen Drake, VP van Mobiliteit & Telecom bij IDC.

Elop heeft bevestigd dat versie 6.5 van Windows Mobile zal klaar zijn en beschikbaar zijn voor oktober.

Plaats op:
 • OKNotizie
 • Wikio IT
 • Digg
 • Technorati
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Bookmarks
 • Live
 • Diggita
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Identi.ca
 • Tumblr
 • Posterous
 • Facebook
 • FriendFeed
 • Suggest to Techmeme via Twitter
 • HelloTxt
 • Upnews
 • MisterWong
 • Diigo
 • Ping.fm
 • MySpace
 • NewsVine
 • BlinkList
 • DZone
 • Reddit
 • Sphinn
 • Simpy
 • Slashdot
 • StumbleUpon
 • Wists
 • Segnalo
 • BarraPunto
 • blogmarks
 • Fai.Info
 • SphereIt
 • LinkedIn
 • Netvibes
 • MSN Reporter
 • Netvouz
 • Propeller
 • Blogosphere News
 • Turn this article into a PDF!

Geplaatst in Categorie: Nieuws , Software , Windows , Windows Mobile .
Tags: , , , .
Reacties


Laat een reactie achter


:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: