Social Network

Post in Relief

Recente berichtenToevallige record

Vertaling

Italiano flagArabo flagCinese (Semplificato) flagOlandese flagInglese flagFrancese flagTedesco flagGiapponese flagCoreano flagPolacco flagPortoghese flagRusso flagSpagnolo flagTurco flag

Kalender

Februari: 2010
L M M G V S D
"Januari Mar »
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Archief

Categorieën

Symbian is nu open source

Gepubliceerd: 4 februari 2010. Laast bewerkt: 9 februari 2010.

Symbian, het meest populaire besturingssysteem op mobiele telefoons, worden Open Source.
Dit sluit het proces begon in juni 2008 toen kocht Nokia Symbian om een stichting te maken en vervolgens te maken Symbian Symbian open source. Een Nokia zijn geleidelijk toegevoegd nieuwe bedrijven in de stichting Symbian ( dit is de site).
De documentatie en de broncode is beschikbaar vanaf zijn deze pagina. In het bijzonder zal de broncode toegankelijk vanaf zijn deze pagina. Het grootste deel van de broncode is beschikbaar onder de EPL (Eclipse Public License), terwijl een aantal tools zijn nog steeds beschikbaar, alleen voor de instellingen die onder de Symbian Foundation License. Meer informatie is beschikbaar op deze pagina.Geplaatst in Categorie: Programmeren , Software .
Tags: , , , , , .
Reacties


Geef een reactie


:alien::angel::angry::blink::blush::cheerful::cool::cwy::devil::dizzy::ermm::face::getlost::biggrin::happy::heart::kissing::lol::ninja::pinch::pouty::sad::shocked::sick::sideways::silly::sleeping::smile::tongue::unsure::w00t::wassat::whistle::wink::wub: