Highlighted

Recent PostRandom Post

Vertaling

Italiano flagArabo flagCinese (Semplificato) flagOlandese flagInglese flagFrancese flagTedesco flagGiapponese flagCoreano flagPolacco flagPortoghese flagRusso flagSpagnolo flagTurco flag

Kalender

November: 2009
L M M G V S D
«Oktober
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Archief

Categorieën

Legal Note

De auteur heeft geen enkele verantwoordelijkheid voor de gemaakte opmerkingen in posts. Iedere lezer opmerkingen, die worden beschouwd als schadelijk voor het imago of de reputatie van de derde partijen niet toe te schrijven aan de auteur, zelfs als de reactie wordt uitgedrukt in een anoniem of gecodeerd.

Indien moet worden gezien als schadelijk voor eventuele opmerkingen kunt u melden bij de auteur via de juiste pagina van contacten. De opmerkingen in kwestie zal onmiddellijk worden verwijderd.

De auteur kan te allen tijde om welke reden en zonder kennisgeving te verwijderen geen commentaar.

Sommige van de foto's gepost op de site zijn afkomstig van het internet en daarmee het publieke domein als hun gebruik auteursrecht schendt, stelt zij de auteur, via de juiste pagina van de contacten, die hun onmiddellijke verwijdering te behandelen.

In de productie van de tekst en de code op de pagina's van deze site is de grootst mogelijke aandacht besteed om fouten te maximaliseren-vrij. Toch is het mogelijk dat er fouten en / of onjuistheden.
De auteur neemt geen verantwoordelijkheid voor enige schade, storing, systeemfouten, enz., op enigerlei wijze verband houden, de voorgestelde inhoud.
Alle artikelen en afbeeldingen worden dan geleverd "as is" zonder enige garantie.

Alle handelsmerken en logo's getoond zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Deze merken worden genoemd voor informatie en / of onderwijs.

De aanwezigheid van links naar externe sites impliceren geen goedkeuring, sponsoring of banden met de gelinkte site. De auteur heeft geen verantwoordelijkheid voor de sites gemeld. Het feit dat de blog biedt deze links betekent niet dat de goedkeuring van de sites zelf, hun kwaliteit, inhoud en de graphics zijn niet aansprakelijk.

Deze site is niet een tijdschrift als het wordt bijgewerkt zonder enige periodiciteit. Er kan dus worden beschouwd als een redactioneel product op grond van wet nr. 62, 7-03-2001